Group Training aanbod

Ballet-Fit

De sierlijkheid en lenigheid van een balletles gecombineerd met de kracht en uithouding van fitness. Deze workout gegeven door professioneel danseres Elisabeth is razend populair bij onze leden, en terecht!

High Intensity Interval Training (H.I.I.T.)

Deze full-body no-nonsense workout is ideaal voor zij die hard willen gaan en voor wie pauzes eerder uitzondering zijn dan de regel. Bij H.I.I.T. worden verschillende oefeningen in een parcours gedaan met weinig pauzes tussenin.

Bootcamp

Tijdens een bootcamp wordt het volledige lichaam getraind aan de hand van een mix van kracht- en cardiovasculaire oefeningen. Er gebruik gemaakt van het eigen lichaam in combinatie met  functionele tools als Vipr, Battleropes, Kettlebells, TRX, enz. De bootcamps worden buiten gegeven.

Groepslessen-01
Groepslessen-02
Groepslessen-03

Vinyasa Yoga

Downwards facing dog, zijwaartse kraanvogel… tijdens deze yoga workout combineer je mobiliteit met kracht en uithouding. Het is al langer geweten dat yoga énorm gezond is voor jouw lichaam en geest. Ervaar zelf het zalige gevoel na deze sessie.

Girls Who Lift

Tijdens deze workout wordt vooral gefocust op krachttraining om jouw lichaam sterk en fit te maken. Je leert hoe je verschillende types lifts correct uitvoert en laat jouw spieren een volledig uur hard werken.

Boxing

Tijdens deze sessie leer je verschillende boxmoves terwijl je een heerlijke en interactieve workout krijgt. Het is niet de bedoeling om een boxer van jou te maken, de aandacht ligt op de workout!

Bekijk de planning
Stel uw vraag

Contact info

Leander Personal Training
Overzet 16
9000 Gent
België

+32 498 62 10 57
info@leanderpersonaltraining.be